Φόρτωση ...

Ιστορικό εταιρείας

Παράδοση εικοσιτεσσάρων καρατίων!

1925 Ο Ζενόπ Τοροσιάν (πεθερός του Καραμπέτ Κασπαριάν) ιδρύει το πρώτο του κοσμηματοπωλείο-εργαστήριο χρυσοχοΐας στο Διδυμότειχο του Έβρου.
1951 Το όραμα του Καραμπέτ Κασπαριάν γίνεται πραγματικότητα! Ιδρύει το δικό του κοσμηματοπωλείο-εργαστήριο χρυσοχοΐας και ωρολογοποιίας στην οδό Μενεξέ, στη Θεσσαλονίκη.
1973 Μια νέα αρχή για την επιχείρησή μας. Το «μονάκριβο διαμάντι» του Καραμπέτ Κασπαριάν, που δεν είναι άλλο από το μαγαζί του, μεταφέρεται στην οδό Βενιζέλου της Θεσσαλονίκης. Σπουδαίο βήμα, αφού η οδός Βενιζέλου αποτελεί ακόμη και σήμερα έναν από τους σημαντικότερους εμπορικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.
1983 Με νέες ιδέες και λάβαρο το όραμα του ιδρυτή μας, αναλαμβάνει επίσημα την επιχείρηση ο Σεμπούχ Κασπαριάν, υιός του Καραμπέτ.
2011 Η Σέτα Κασπαριάν, θυγατέρα του Σεμπούχ, με δυναμισμό και οργανωτικό πνεύμα, εισέρχεται στην επιχείρηση ως η τέταρτη γενιά, με στόχο να συνεχίσει την παράδοση των ογδόντα έξη ετών της οικογενείας μας στο χώρο της χρυσοχοΐας.
2012 H επιχείρησή μας ανοίγει τα φτερά της στο χώρο του διαδικτύου, ιδρύοντας το νέο της κατάστημα στη διεύθυνση www.kosmimata-kasparian.gr και έτσι επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
2013 Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιχείρησή μας. Μετά από σαράντα χρόνια επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας στην οδό Βενιζέλου, επεκτείνεται ανοίγοντας ένα δεύτερο κοσμηματοπωλείο στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή.

 

Η αγάπη μας για το κόσμημα, το πάθος για την ποιότητα, η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, μας κράτησαν ψηλά εδώ και 88 χρόνια. Οι αξίες αυτές αποτέλεσαν τα θεμέλια της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων μας στο χώρο του κοσμήματος με τη δημιουργία ενός ακόμα κοσμηματοπωλείου στην καρδιά της αγοράς της συμπρωτεύουσας, στην οδό Τσιμισκή 88.

 

Κατάστημα Τσιμισκή 88

Κατάστημα Τσιμισκή 88

 

Το παλιό κατάστημα "Κασπαριάν" στην οδό Μενεξέ

Ο Καραμπέτ Κασπαριάν στην είσοδο του καταστήματος επί της οδού Μενεξέ, το Δεκέμβριο του 1959.

Silence!