Φόρτωση ...

Όραμα - Αποστολή

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη σιγουριά της ποιότητας και να τους πλαισιώνουμε σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους. Φιλοδοξία μας είναι να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και των συγγενών τους ακλόνητη στο χρόνο.

Αξίες

  • Ήθος και αμεροληψία: Φροντίζουμε πάντα για την επακριβή ενημέρωση του πελάτη μας σχετικά με την ποιότητα των εμπορευμάτων κερδίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη ολόκληρων γενεών. Η ακεραιότητα μας ως επιχείρηση διατηρείται σχεδόν έναν ολόκληρο αιώνα και χαρακτηρίζει τέσσερις γενιές από την οικογένεια Κασπαριάν.
  • Ποιότητα και ποικιλία κοσμημάτων: Πιστεύουμε ότι ο πλουραλισμός αποτελεί το κλειδί για να προσφέρουμε στον πελάτη μας αυτό ακριβώς που του χρειάζεται. Φροντίζουμε να διαθέτουμε ποικιλία εμπορευμάτων, που θα προσφέρει ικανοποίηση των επιθυμιών ενός ευρύτερου φάσματος ανθρώπων και ηλικιών.
  • Εστίαση στον πελάτη: Το άλφα και το ωμέγα για μια επιχείρηση είναι η ικανοποίηση των πελατών της. Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε πάντα να δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης, να κατανοούμε τις ανάγκες τους και να τους παρέχουμε προϊόντα που οι ίδιοι προσδοκούν. Η προσήλωση στις επιθυμίες των πελατών μας αποτελεί το κέντρο όλων των ενεργειών μας.
  • Συνεργασία: Επιλεγμένοι εξωτερικοί συνεργάτες με ποιότητα και ήθος πλαισιώνουν την επιχείρησή μας. Φροντίζουμε πάντα οι αρχές των συνεργατών μας να ταυτίζονται με τις δικές μας, για να έχουμε άλλωστε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Silence!