Φόρτωση ...

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Εξαιρούνται από τη δυνατότητα επιστροφής αντικείμενα που έχουν χαραχθεί, κατασκευαστεί ή τροποποιηθεί ειδικά για εσάς, όπως επίσης και ρολόγια που έχουν φορεθεί.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2310 277283,

2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής,

3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο,

4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος,

5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν,

6. Μας αποστέλλετε τα προϊόντα μέσω της ταχυμεταφορικής ACS Courier, με δικά σας έξοδα,

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος . Σας ενημερώνουμε ότι η Κ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ – Σ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΟΕ δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των κοσμημάτων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα κοσμήματα από την επιχείρηση Κ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ – Σ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΟΕ η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από εμάς. Σε περίπτωση που τα κοσμήματα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, η επιχείρηση Κ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ – Σ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΟΕ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των κοσμημάτων και να προβεί μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της έναντι του πελάτη.

Επιστροφή κοσμημάτων με χρέωση της επιχείρησης Κ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ – Σ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΟΕ  μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στις περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του κοσμήματος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση Κ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ – Σ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΟΕ. Η επιστροφή των προϊόντων με χρέωση της επιχείρησης Κ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ – Σ. ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΟΕ  θα πραγματοποιείται μέσω της ταχυμεταφορικής ACS Courier.

Σε κάθε περίπτωση θα επιθυμούσαμε να ακούσουμε τους λόγους που δεν μείνατε ικανοποιημένοι, καθώς πρωταρχικό μας μέλημα είναι η συνεχής μας βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Silence!