Φόρτωση ...

Αποστολές προϊόντων

Το kosmimata-kasparian.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και κατόπιν ειδικής συνεννόησης και από το εξωτερικό. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας, μέσω της ταχυμεταφορικής ACS Courier και θα παραδίδεται η παραγγελία στο χώρο σας. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων  μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες. Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, εκτός των εορτών και των αργιών.

Αν τα προϊόντα που επιθυμείτε είναι διαθέσιμα άμεσα και στις προδιαγραφές που ζητάτε (νούμερα, μεγέθη κ.λ.π.), αποστέλλονται συνήθως την επομένη εργάσιμη μέρα, εφόσον η παραγγελία σας δοθεί μέχρι τις 14:00. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας την Πέμπτη μετά τις 14:00, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την Παρασκευή και θα φτάσει σε εσάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα που είναι η Δευτέρα (σύνολο, δυο εργάσιμες μέρες).

Αν πρέπει να κατασκευαστούν ή να τροποποιηθούν ορίζεται σε από κοινού συνεννόηση νέα ημερομηνία παράδοσης την οποία είμαστε απολύτως δεσμευμένοι να τηρήσουμε.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας τον γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω email.

Επίσης, σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Τέλος, λόγω των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο της χώρας, ενδέχεται οι παραδόσεις εκτός των αστικών κέντρων να απαιτούν περισσότερο χρόνο. Για τις παραδόσεις σε νησιά υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης στη παράδοση των προϊόντων όταν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς επίσης και όταν δεν υπάρχει τακτική σύνδεση με ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής της παραγγελία σας στην ιστοσελίδα της ACS courier http://www.acscourier.gr/, συμπληρώνοντας τον αριθμό φορτωτικής που θα σας αποστείλουμε μέσω email, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Silence!